Lobonț, după victoria cu Farul: „Important este că băieții s-au ridicat la adevăratul lor nivel”

Antrenorul Universității Cluj, Bogdan Lobonț, s-a declarat mulțumit de evoluția băieților din victoria cu Farul Constanța, scor 2-1, și a declarat că băieții s-au ridicat la adevăratul lor nivel.

„Un rezultat meritat, într-adevăr a fost o partidă discretă din toate punctele de vedere. Încă nu avem ritmul să jucăm o dată la trei patru zile, atât noi cât noi și celelalte echipe, sunt experiențe din care învățăm cu toții.

Suntem acolo, mai sunt și celelalte echipe care trebuie să joace, iar important este că am reușit să obținem cele trei puncte astăzi. Nu a fost ușor, Farul este o echipă bună, compactă, cu jucători de calitate, pregătiți de un antrenor cu foarte mare experiență pe care eu l-am prins ca jucător, am evoluat contra lui și astăzi am fost adversari pe bancă, el are o experiență foarte mare.

A fost o săptămână așa cum trebuia să fie, experiențe din care învățăm cu toții, a fost așa cum a fost. Important este că băieții s-au ridicat la adevăratul lor nivel. Sunt aceeași băieți care au fost și înainte, cu aceleași calități.

Toți sunt jucători esențiali, indiferent de numele pe care îl poartă, fiecare persoană care îmbracă echipamentul lui U Cluj este parte esențială din echipă, indiferent că face parte din staff-ul tehnic sau administrativ”, a declarat antrenorul Bogdan Lobonț la finalul meciului câștigat cu Farul.

Universitatea Cluj va juca etapa viitoare, duminică, 21 aprilie, în deplasare, cu Dacia Unirea Brăila, de la ora 11:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.