Intariri pentru Liga a 3-a – „U” Cluj a transferat trei jucatori de la Unirea Jucu, dar s-a despartit de sapte! Care sunt amicalele pe care le va disputa

Universitatea Cluj a anuntat primele trei transferuri din perioada de iarna, jucatori care au venit de la divizionara a treia CS Unirea Jucu. Este vorba despre mijlocașul central Claudiu Adrian Rogozan (24 de ani, foto, stânga, nr. 8), fundașul central Marius Ionescu (24 de ani), respectiv fundașul dreapta Tinuț Budăcan (23 de ani).

De asemenea, „U” Cluj a reziliat amiabil contractele a sapte fotbaliști din lotul pregatit de Marius Popescu: Cîndea Rareş-Ionut, Flavius Nistor, Adrian Pop Solovăstru, Horațiu Popa, Alin Arman, Cristi Kilin și Mădălin Bercea. Clubul le mulțumeste tuturor pentru munca depusă în turul campionatului și le ureaza mult succes în carieră. 

Transferurile nu se vor opri aici, iar Universitatea va mai aduce cativa jucatori inainte de reluarea campionatului.

Reunirea lotului este programata in 23 ianuarie 2017, iar trupa lui Marius Popescu va disputa cinci partide amicale in perioada de pregatire: primul amical va fi împotriva echipei de Liga a IV-a CSM Hunedoara, în 4 februarie, urmeaza doua jocuri cu Cetate Deva şi Industria Galda de Jos, precum si o „dubla” cu Unirea Jucu, în 7 şi 25 februarie.

Al doilea meci împotriva Jucului va fi cu o săptămână înaintea primei partide din campionat pentru „U”, studenţii urmând să stea în etapa a 16-a, din 26 februarie. Toate meciurile amicale se vor disputa la Cluj, în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, potrivit cjsport.ro.

Foto: cjsport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.