International Business Summer School, la a doua ediţie organizată de Facultatea de Business!

Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai organizează în perioada 15-21 septembrie 2012 cea de-a doua ediţie a şcolii de vară cu predare în limba engleză International Business Summer School, acreditată de Universitatea Babeş-Bolyai.

42 de studenţi din ţară şi străinătate au fost selectaţi, iar timp de o săptămână vor asista la prelegeri susţinute de manageri de top din cadrul companiilor de prestigiu internaţional, Branzas, CSI International, Ernst&Young, Evalueserve, Genpact, KPMG şi PricewaterhouseCoopers.

Proiectul şcolii de vară a fost realizat de către Facultatea de Business în urma câştigării titlului de „Facultatea Anului în România” în cadrul Galei Premiilor în Educaţie 2011. Programul cuprinde cursuri de fiscalitate internaţională, afaceri internaţionale, fuziuni şi achiziţii, evaluarea afacerii şi sisteme de inovare regionale. La finalizarea cursurilor, studenţii vor primi o diplomă echivalentul a 5 credite ECTS.

„Scoala de vară creează un cadru interactiv în care studenţii au oportunitatea de a intra în contact cu profesionişti din mediul de afaceri şi de a obţine sfaturi practice de la specialişti din domeniul lor de studiu. Ne bucurăm să vedem interesul crescând al studenţilor pentru şcoala de vară, anul acesta dublându-se numărul participanţilor faţă de anul anterior, şi ne dorim ca aceasta ediţie să fie o experienţă benefică atât pentru studenţi, cât şi pentru companii.” a spus Ioan Alin Nistor, decanul Facultăţii de Business.

Evenimentul de deschidere a şcolii de vară International Business Summer School, va avea loc sâmbătă, 15 septembrie 2012, la ora 9:30, la sediul Facultăţii de Business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.