Investiție din fonduri locale și de la Guvern pentru extinderea creșei de pe Aleea Meziad

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a avut o întrevedere cu primarul Emil Boc, pentru semnarea contractului de finanțare pentru extinderea creșei de pe Aleea Meziad.

Am primit astăzi la Primărie vizita dlui Attila-Zoltán Cseke, ministru al dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, alături de care am semnat contractul privind predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții SA, a amplasamentului (clădire cu destinație de creșă și teren aferent) pentru obiectivul de investiții ‘Extindere creșă Sp+P+E cu un corp cu destinația de creșă și spații administrative aferente funcțiunii de creșă, branșamente de utilități și deviere rețea edilitară subterană de apă, Aleea Meziad, nr. 4’.

Proiectul presupune extinderea creșei existente ‘Ursulețul’ prin construirea unui nou corp de clădire în care se vor amenaja săli de joacă și activități, grupuri sanitare, săli de dormit pentru copii și alte facilități„, arată primăria.

Viitoarea creșă va avea o capacitate de 90 locuri, pentru 6 grupe de copii de vârstă antepreșcolară.

Clădirea este construită pe o suprafață de 598 mp, cu un teren de 3867 mp. De asemenea, vor fi amenajate două terase circulabile verzi, înierbate, iar accesul la fiecare nivel va fi facilitat de lift pentru persoane, precum și ascensor montcharge pentru alimente.

Valoarea totală a investiției este de 10.742.995,09 lei din care 4 mil. lei de la bugetul local, iar restul sunt sume preluate de către C.N.I. S.A..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.