Ioan Andone: „Important e că nu am primit gol”

Ioan Andone poate să răsufle uşurat, după ce echipa pe care o conduce a câştigat categoric pe teren propriu în faţa formaţiei FC Vaslui (scor, 3-0), una dintre rivalele în lupta pentru titlu. O victorie de moral în vederea returului cu Slovan Liberec.

credit foto: ORA de Cluj

„Ca scor a fost surprinzător, dar ca joc nu, a fost extrem de echilibrat. Ambele echipe au avut miercuri două partide extrem de dificile. Important este că nu am primit gol. Este foarte important acest lucru”, a declarat Andone la sfârşitul meciului.

Schimbările tactice ale „Fălcosului” au contribuit la soarta partidei şi evoluţia scorului, dar antrenorul campioanei s-a arătat dezamăgit de pierderea lui Deac pentru partida de miercuri de la Liberec.

„Am făcut cinci schimbări faţă de echipa cu Liberec. Ei au avut un meci în deplasare şi miercuri şi acum, a fost extrem de dificil pentru ei. Au făcut o risipă imensă de energie la Istanbul”, a precizat Ioan Andone, care a vorbit și despre accidentarea lui Deac. „Avem un regret după meciul de azi. L-am pierdut pe Deac, nu ştim încă ce are. Aveam mare nevoie de el miercuri”, a conchis Andone.

City News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.