Îți place stilul de machiaj glow? Perfect! Idei și produse ca să strălucești cu un cod promoțional Notino

Așteptările sunt mari astăzi când vine vorba de machiaj: naturalețea are prioritate față de latura amorsată. Acum zece ani, strălucirea a fost asociată cu exercițiul fizic, un salon de înfrumusețare sau poate un eveniment vesel, adică mai legat de un moment specific decât de o situație constantă. Dar având în vedere cât de mult au evoluat tendințele în materie de frumusețe, tehnologiile de machiaj depășind cu mult autobronzantele și fardurile de obraz, puteți conta pe iluminatoare, creme și baze pentru pielea sensibilă concepute pentru a lucra în tandem cu pielea dvs. pentru o strălucire naturală.

Strălucirea este o tendință esențială de machiaj, care seduce din nou în acest an. Iată ce trebuie să știți pentru a obține acest machiaj luminos axat în principal pe culoarea tenului, bazat pe produse de pe site cu un cod transport gratuit Notino.

Dar ce este stilul glow?

Pentru a regăși finețea pielii de bebeluș, soluția miracol există! Efectul glow este machiajul nud pe care se aplică atingeri de lumină. Termenul „glow” înseamnă a străluci și acesta este un înțeles destul de cuprinzător! Acest tip de machiaj este opusul unei frumuseți mate. Efectul de strălucire este acolo pentru a ilumina tenul, ochii și gură cu produse speciale de strălucire, mențînând în același timp un aspect proaspăt și natural.

Efectele sunt imediate. Pielea abia machiată, dar strălucitoare, un ten lucios și delicat, o gură lucioasă și pleoapele acoperite în umbră mată și tonuri pure. O strălucire lucrată, care necesită mai mulți pași.

Glow: cum să-l folosești

Efectul glow este posibil numai dacă ai pielea pusă la punct. Pentru început, trebuie să ștergeți imperfecțiunile și să hidratați bine pielea.

Iată cei patru pași de urmat:

Începeți totul prin aplicarea unui fond de ten sau a unui marcator pentru a da iluzia unei pieli proaspete care captează perfect lumina

Aplicați un fond de ten ușor într-un mod foarte subtil pentru a șterge imperfecțiunile mici

Lucrați golurile feței

Finalizați depunând mici atingeri de lumină pe vârful pomeților, osul frunții, puntea nasului

Pentru alegerea texturilor, compozițiile lichide oferă un efect natural mai bun, iar pudra un efect mai sofisticat. Aveți grijă însă, dacă faceți prea mult, puteți anula rapid efectul de strălucire. Este un machiaj care necesită multă răbdare.

Marele secret al machiajului glow este să creezi un aspect natural. Pielea strălucitoare trebuie să fie sănătoasă, ceea ce înseamnă că vine din interior. Dar există, evident, modalități de a o imita cu produse de îngrijire a pielii și machiajul. Vă recomandăm să folosiți întotdeauna produse cu ingrediente organice certificate – vă hrănesc pielea cu vitamine, enzime și substanțe nutritive, ceea ce nu găsiti în materiale sintetice. Încercați uleiul de frumusețe pentru a vă hidrata pielea și a ajuta chiar și cea mai sensibilă piele să se vindece. Apoi aplicați un mic anticearcăn pentru a ascunde imperfecțiunile mici și a uniformiza tenul. În cele din urmă, adăugați acea atingere magică cu luminatorul, strălucire supremă care reflectă lumina și luminează tenul.

Vă ajutăm în crearea look-ului glow pe care-l căutați prin selecția deosebită de produse, toate la un preț atractativ și cu un Notino cod de reducere. Totul pentru strălucirea ta!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.