Jandarmii clujeni asigură ordinea publică de Paște

jandarmiCu ocazia sfintelor sărbători pascale, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pentru prevenirea faptelor antisociale.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona lăcaşurilor de cult, unde se preconizează o afluenţă mare de persoane, din Cluj-Napoca, Gherla, Dej, Turda, Câmpia Turzii şi Huedin, precum şi pe căile de acces către acestea pe timpul oficierii slujbelor religioase atât din Noaptea de Înviere, cât și în ziua de Paște. Aceştia vor asigura măsurile de ordine publică şi în zona mănăstirilor Nicula şi Floreşti-Tăuţi.

Jandarmii clujeni se vor afla și în zonele şi arterele intens circulate, urmărind identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant, cum sunt cerşetorii şi hoţii din buzunare, prezenţe obişnuite în locurile unde se concentrează un public numeros, precum şi monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.

Cele două instituţii ale Jandarmeriei recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.