Jandarmii clujeni au executat 1320 de misiuni în luna ianuarie

jandarmiInspectoratul de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaiva Voievod” Cluj a publicat bilanţul pe luna ianuarie, din care reiese că aproximativ 1320 de misiuni la nivelul judeţului au fost executate. 619 dintre acestea au fost misiuni de asigurare a ordinii publice în timpul manisfestărilor de protest, sportive şi cultural-artistice, în timp ce 414 au fost misiuni de menţinere a ordinii şi siguranţei publice atât în mediul urban cât şi în mediul rural din judeţ.

De asemenea, au mai fost acţiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere (188), acţiuni de intervenţie (62) şi acţiuni executate în cooperare cu alte instituţii (Poliţia, Parchetul, organele silvice, executorii judecătoreşti, I.T.M. Cluj, DIICOT, RENEL), în număr de 37.

Au fost aplicate 236 amenzi contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru comerţ ilicit, în valoare de aproximativ 69.900 lei.

În cadrul acţiunilor organizate atât în mod independent cât şi în colaborare cu efective ale Poliţiei clujene au fost constatate 30 infracţiuni cu 38 autori reţinuţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.