Jandarmul clujean Adrian Petre și-a doborât propriul record la flotări pe dosul palmelor cu greutăți pe spate

Plutonierul major al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, Adrian Petre, a stabilit, duminică, un nou record naţional la flotări pe dosul palmelor, având o greutate pe spate de 83,3 kilograme.

adrian petre record national flotari pe dosul palmelor cu greutati pe spate

Câteva sute de persoane au asistat la activitățile din cadrul evenimentului „Poți fi și tu campion”, desfășurat duminică, la Polus Center.

Jandarmul Adrian Petre a executat o flotare pe dosul palmelor cu o greutate pe spate de 83,3 kilograme, reprezentată de un judoka care cântăreşte 77,8 kg plus câteva discuri de greutăţi de 5,5 kg. Astfel, a reuşit să doboare precedentul record, care îi aparţinea din septembrie 2015, când a realizat o flotare având pe spate o greutate de 77,5 kg.

Acesta este angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, medaliat la campionate mondiale şi europene de judo, el fiind deţinătorul, din 9 februarie 2013, al recordului naţional la flotări – 1.419 repetări în 49 de minute, dar şi al recordului mondial de flotări pe dosul palmelor, stabilit în martie 2014, când a făcut 631 repetări în 15 minute.

În cadrul evenimentului „Poţi fi şi tu campion”, organizat pentru descoperirea şi promovarea sportivilor de perspectivă, au mai avut loc demonstraţii de judo pentru copii, demonstraţii de kickboxing, demonstrații de lupte antitero din cadrul Jandarmeriei Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.