Jazz in the Park – 20 de concerte vor anima Parcul Central intre 21-23 iunie

Festivalul Jazz in the Park aduce muzica clasica, jazz si blues in aer liber, pe aleile Parcului Central din Cluj-Napoca, intre 21 si 23 iunie 2013. Clujenii se vor bucura de trei zile de concerte cu artisti de prim rang, atat romani cat si internationali, paturi, sandwich-uri, biciclete, ringuri de dans, targuri vintage, targuri de carte si artizanat, precum si o cafenea in aer liber.

jazz in the park

Jazz in the Park a luat naștere din dorința de a crea altceva pentru Cluj-Napoca. Va fi un festival gratuit, fără garduri, fără bilete, unde clujenii pot asculta muzică de calitate, de la jazz, blues și clasică, dar și unde se vor putea relaxa, datorită activităților pe care le propunem: târguri vintage și de carte, cafenea și bar în aer liber, hamace, biciclete”, a declarat Alin Vaida, managerul festivalului.

Dintre invitatii straini ai acestei editii, ii amintim pe Otros Aires si Waldeck, ultimul fiind pentru prima data in Transilvania. Vor mai concerta Vița de Vie (acustic), Byron (acustic), Maria Răducanu, Cuantune, Bogdan Vaida, Răzvan Suma, Big Dimm’a Band, Gabriela CostaJazzybirds, Anne și alți artiști. In total vor fi 20 de concerte in cele trei zile de festival.

Jazz in the Park organizeaza si jam-session-uri în foișor sau în Casino sau afterparty-uri în diverse cluburi din oraș.

Festivalul Jaz in the Park a fost inclus în proiectul Cluj Never Sleeps, prin care administrația locală se pregătește pentru titlul Cluj – Capitala Europeană a Tineretului în 2015.

Marea Hamaceala, pe 22 iunie

Parcul se va umple de hamace sâmbătă, 22 iunie, incepand cu ora 18.00. „Marea Hamaceală” este un eveniment aflat la a treia ediție și care își propune să scoată tinerii în natură, la povești și voie bună, organizat sub egida „Jazz in the Park”, în parteneriat cu Minorswing. Zeci de hamace și sute de persoane voioase, în special tineri, vor „împodobi” copacii și în zona verde de lângă scena principală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.