Joacă inteligent pentru a fi câştigător la cazino!

Nu este niciun secret că orice cazino existent în industrie face întotdeauna profit, ceea ce se reflectă la capătul opus în pierderile înregistrate de jucători. Dacă joci sloturi ai de a face cu RTP, jocurile de masă oferă margine de casă şi în general jocurile oferite aduc mai multe pierderi decât câştiguri.

Totuşi, există câteva posibilităţi de a minimiza pierderile şi a maximiza câştigurile, astfel încât atunci când tragi linie să fii întotdeauna pe plus. Despre cum să joci inteligent pentru realizarea acestui scop vom vorbi în rândurile următoare astfel încât să ai la dispoziţie „armele” necesare pentru a bate de fiecare dată cazinoul.

Învaţă cotele de câştig ale jocurilor

Accesarea de rotiri gratuite fără depunere îţi aduce fără îndoială şansă de a te obişnui cu sloturile din ofertă dar mai ales pentru a putea înregistra câştigurile dorite. Cheia pentru a deveni un jucător de succes este să joci întotdeauna în cunoştinţă de cauză şi nu la întâmplare.

Pentru a face acest lucru nu este nevoie să fi un savant renumit, trebuie doar puţină atenţie pe care să o centrezi pe cunoaşterea jocului accesat. Dacă înţelegi faptul că un joc oferă o margine de casă, ceea ce se traduce în posibilitatea ta de câştig, atunci ai în mâna cheia succesului tău ca şi jucător. Alege deci jocurile cu cea mai mică margine de casă şi joacă-le cât mai des numai pe acelea.

Aşa cum ştii, păcănelele sunt cele mai îndrăgite jocuri de noroc, care oferă cea mai mică margine de casă existenţă care deseori ajunge la sub 1%. Acest lucru se poate deduce din RTP-ul pe care producătorii de jocuri sunt obligaţi să îl afişeze şi care de obicei se situează între valorile de 95% şi 99%. Diferenţa de 1% este rezultatul scăderii dintre 100% şi RTP-ul declarat de 99% şi reprezintă în ultimă instanţă profitul pe care îl înregistrează cazinoul din banii injectaţi în jocul respectiv.

Nu trebuie însă să laşi în derizoriu nici jocurile de masă, pentru că şi aici marginea de casă este la unele jocuri la fel de mică, astfel încât ai şanse să fii pe plus de fiecare dată. Joacă baccarat care oferă o margine de casă undeva la valoarea de 1% dar nu ezita să îţi încerci şansele la blackjack, jocul cu cea mai mică asemenea marjă de câştig a cazinoului, situată la o valoare de sub 0,5%.

Ai grijă de banii tăi

Managerierea pierderilor este atuul cel mai important pe care un jucător îl are în faţa jocurilor de noroc. Pentru a fii un bun manager este nevoie nu numai să te gândeşti la un buget de joc dar să-l şi pui în practică,să îl respecţi cu sfinţenie şi în nici un caz să nu îl suplimentezi, indiferent de situaţie.

Un bun management al bugetului se leagă fără îndoială de identificarea jocurilor unde ai cea mai mare şansă de câştig, jocuri ale căror caracteristici tocmai ce le-ai citit în rândurile anterioare. Explicaţia este una simplă, vrei ca bugetul tău să se mărească constant şi acest lucru nu se poate realiza dacă înregistrezi pierderi.

Pentru a te menţine în această direcţie este necesar să defalci bugetul de joc pe zile şi de ce nu, pe jocuri. Deşi poate îţi plac sloturile şi îţi dedici o mare parte din timp accesându-le, încearcă şi jocurile de masă, unde poţi avea surprize plăcute care îţi vor putea ridica bugetul la cote de neimaginat.

Joacă după reguli

Joacă nu după regulile tale ci ale jocurilor pe care le accesezi! Cea mai mare greşeală pe care o poţi face ca jucător este aceea de a alege la întâmplare un joc şi să te apuci imediat să injectezi bani în el. Nu ştii care sunt liniile de plată sau RTP-ul în cazul unui slot sau ce margine de casă oferă un anumit joc de masă.

Rezultatul se va evidenţia în scăderea drastică a contului tău de jucător şi dacă nu vei lua rapid măsuri de siguranţă vei ajunge rapid la faliment. Pentru a nu cădea în această capcană, studiază regulile fiecărui joc, observă care este gameplay-ul acestuia şi vezi care este rata de câştig pe care acesta le oferă.

Ignoră posibilitatea de a face bani uşor şi repede, nu există!

Dacă jocurile de noroc sunt pasiunea ta, trebuie să îţi iei din ele doza de adrenalină şi de distracţie. Dacă te gândeşti strict la câştiguri, atunci experienţa ta de joc poate să fie una mai puţin benefică decât ţi-ai dori, lucru care te poate afecta.

Când te aşezi în faţa unui joc de noroc este evident că îţi doreşti şi plus pe partea financiară însă nu renunţa la partea de distracţie. Să faci bani repede şi uşor din jocurile de noroc este la fel de probabil că un câştig important la loterie, aşa că poţi aştepta mult şi bine până acesta să se realizeze.

Este adevărat că există jucători care au dobândit premii uriaşe atât la loto cât şi la sloturi sau jocuri de masă, însă aceştia se pot număra pe degetele de la o mână. Explicaţia este că au fost la locul şi timpul potrivit, ceea ce se traduce pur şi simplu că au avut parte de un noroc colosal.

Până când acesta să intervină în  viaţa ta de jucător, aplică strategii de natură să îţi aducă nu câştigul imens la care te gândeşti, ci cât mai multe câştiguri mici. Mic cu mic se face mare, spune un proverb românesc şi cu siguranţă că în industria jocurilor de noroc este mai valabil decât oricând, deci adoptă acest sfat şi vei constata că într-adevăr dă roade.

Concluzie

Diferenţa dintre un jucător inteligent şi unul care joacă doar de dragul jocului este fără îndoială dorinţa de informare de care primul dă dovadă. Observă deci jocurile cu caracteristici în favoarea ta, învaţă-le regulile şi cu siguranţă că balanţa contului tău de jucător va fii întotdeauna pe plus!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.