Jolidon, prezent la Salonul Mode City din Paris

Cea de-a 30-a ediţie a Salonului Mode City a avut loc în perioada 6-8 iulie la Paris, sub egida culorii fanion, auriul aniversar.

jolidon la salonul mode city paris

Pentru reunirea celor mai importante branduri din universul lenjeriei şi al costumelor de baie, organizatorii le-au pregătit pasionaţilor de modă diverse momente artistice şi evenimente speciale.

Grupul clujean Jolidon a fost la cea de-a 16-a participare consecutivă la Mode City Paris, unde a lansat colecţiile de lenjerie şi costume de baie Primăvară/Vară 2014 aferente brandurilor Jolidon, Prelude şi Lilly.

Standul Jolidon a avut 154 mp şi a fost conceput special pentru a reda complexitatea colecţiilor prezentate, astfel încât să inducă ideea de vacanţă, velele şi corabia fiind elementul promotor al stării de bine, libertate şi optimism.

Datorită prestigiului internaţional şi al colecţiilor de excepţie, compania Jolidon a fost selectată pentru a participa la toate evenimentele organizate în cadrul salonului. Unul dintre acestea a fost caravana Swarovski Trends, unde austricienii au invitat parteneri de top să expună câte o piesă reprezentativă într-un cadru glamour.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.