JOS PĂLĂRIA! Asociația Medisprof și CS Mănăștur sprijină bolnavii de cancer

Asociația Medisprof participă weekendul acesta la un eveniment sportiv internațional, mai exact la meciul amical de rugby dintre CS Mănăștur și Budapest Exiles. Evenimentul sportiv va fi și unul caritabil.

Pe parcursul meciului, participanții vor putea dona bani pentru bolnavii de cancer, în cadrul campaniei PitStops 4 life, organizată de Asociația Medisprof în parteneriat cu PitStops.ro.

Obiectivul principal al campaniei PitStops 4 life este educarea pacienților bolnavi de cancer. Fondurile atrase prin intermediul acestei campanii vor fi folosite de către Asociația Medisprof pentru realizarea unor broșuri explicative cu toate tipurile de cancer, care vor fi transmise gratuit bolnavilor de cancer.

Toți participanții care vor dona*, vor participa automat la tombola cu premii organizată de către Asociația Medisprof. Premiile puse în joc în cadrul tombolei sunt următoarele:

– un polo infiniti/redbull
– un tricou monster
– cană.

Asociația Medisprof a fost fondată în anul 2011 și are ca obiective principale susținerea și îmbunătățirea rețelei medicale oncologice din România, atât din perspectiva formării cadrelor medicale, dar mai ales din perspectiva sprijinirii pacienților bolnavi de cancer.

*Suma minimă propusă este de 10 lei de persoană3666

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.