JP Cooper, ambasadorul global Julius Meinl, în premieră, la Electric Castle (P)

JP Cooper, ambasadorul global al Julius Meinl, va performa săptămâna viitoare, în premieră, la Electric Castle. Artistul, care a reușit să strângă peste un miliard de streams, înainte de a-și lansa primul album, va urca pe scena festivalului pe data de 19 iulie, la ora 20:00.

JP Cooper s-a alăturat campaniei internaționale Julius Meinl – „Plătește cu poezie” anul acesta și a compus melodia „The little things”special pentru a celebra poeții din întreaga lume.

Brand de inspiraţie poetică, Julius Meinl îşi doreşte să răspândească pasiunea pentru poezie printre toţi cei prezenți pe scena Electric Castle, astfel că va asigura pe toată durata festivalului servirea cu cafea și ceai, în culise.

Ne bucurăm să îl avem pentru prima dată în România pe JP Cooper, ambasadorul global Julius Meinl, aşa că am pregătit o experienţă specială, atât pentru el, cât şi pentru ceilalţi artişti prezenţi la festival„, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl România.

La festival vor participa și doi dintre câștigătorii concursului „Plătește cu poezie”, care a avut loc în luna martie a acestui an. Julius Meinl România i-a premiat pe aceștia cu câte o invitaţie dublă la Electric Castle.

JP Cooper a devenit cunoscut publicului din România în 2016, ca urmare a succesului colaborării sale la single-ul Jonas Blue, Perfect Strangers. După 3 ani de muncă în studiu, JP Cooper revine în atenția publicului cu un nou sound și promite o experiență de neuitat celor prezenți la festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.