Clever Taxi se alătură campaniei de donații „Dăruiește pentru copiii din Valea Screzii”

Clever Taxi invită toți oamenii care cred în comunitate si ajutor reciproc să se alăture campaniei umanitare „Dăruiește pentru copiii din Valea Screzii”. Compania Clever Taxi se alătură inițiativei șoferilor de la Taxi Titan care, de-a lungul anului, au realizat mai multe donații pentru sute de copii nevoiași din Valea Screzii.

„Prin implicarea noastră vom putea ajuta peste 400 de copii din Valea Screzii, care au nevoie de haine, jucării, rechizite și alimente. Povestea acestor copii ne-a impresionat și întristat în același timp. Din motive financiare, copiii au fost abandonați de familii și lăsați în grija preotului Nicolae Tănase, din localitatea Valea Screzii, județul Prahova. Preotul Nicolae se bazează în totalitate pe ajutorul comunității pentru ca acești copii să meargă la școală și să ducă o viață normală, lipsită de griji. Ne-a impresionat acțiunea de strângere de bunuri pe care o fac cei de la Taxi Titan în fiecare an și ne-am decis să-i ajutăm și noi cu donații și transport prin accesul pe care îl avem la comunitatea locală”, spune Mihai Rotaru, CEO Clever Taxi.

Orice persoană dornică să contribuie cu bunuri materiale (haine, jucării sau alimente neperisabile) se poate înscrie în secțiunea http://clevertaxi.com/donatii, urmând să fie ulterior contactată de către echipa Clever Taxi pentru ridicarea donațiilor. Clever Taxi facilitează transportul obiectelor dăruite, astfel încât cei care donează trebuie doar să completeze formularul cu datele de contact de pe site, iar apoi donațiile vor fi preluate prin sistemul Clever Delivery. Transportul este gratuit pentru donatori.

Compania Clever Taxi va suplimenta cu 10 lei fiecare donație făcută la http://clevertaxi.com/donatii și va susține toate costurile de transport la sediul taxi Titan, de unde vor fi preluate de șoferii de taxi și distribuite la copiii din Valea Screzii.

Campania de donații inițiată de cele două companii este o invitație deschisă pentru toți locuitorii din București care au dorința și posibilitatea de a oferi un ajutor.

Bucureștenii care vor să doneze haine sau jucării se pot înscrie pe site-ul www.clevertaxi.com/donatii până miercuri, 18 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.