Julio Iglesias a oferit un concert magistral în Sala Polivalentă din Cluj, alături de fiul său

Aproximativ 7000 de clujeni au luat parte, vineri seara, la concertul îndrăgitului Julio Iglesias din Sala Polivalentă. Artistul în vârstă de 72 de ani a cântat pentru prima dată în România pe aceeași scenă cu fiul său, Julio Iglesias jr..

julio iglesias
Foto: Mihai Medan

Mii de oameni s-au îndreptat spre Sala Polivalentă începând cu ora 18:00, iar cu o jumătate de oră înainte de concert, cozile de la intrări erau de zeci de metri, însă oameni au așteptat calmi și civilizați la rând.

Concertul a început în jurul orei 20:20 și a fost deschis de tânărul Iglesias, care a coborât din tribună îmbrăcat într-un tricou mulat și s-a îndreptate spre scena principală. Acesta a oferit un spectacol plin de energie și dinamism, cântând mai multe cover-uri după piese celebre. La un moment dat, după câteva piese interpretate, a coborât în mijlocul publicului și le-a oferit flori câtorva doamne și domnișoare și și-a făcut selfie-uri. Juniorul a urcat înapoi pe scenă, dar nu înainte de a-i oferi un sărut pasional unei domnișoare din public.

În jurul orei 21:00 și-a făcut intrarea pe scenă și bătrânul Julio Iglesias, îmbrăcat cu același costum negru și cu cămașă albă, așa cum ne-a obișnuit în toate concertele sale. În vârstă de 72 ani, acesta a cântat, fără oprire, aproximativ o oră, ridicând în repetate rânduri sala în picioare și stârnind aplauze frenetice. Acesta a mărturisit că România a fost prima țară străină în care a cântat, acum 46 de ani, în 1969, iar „de atunci am cântat de sute de ori în România și de fiecare dată o fac din tot sufletul”.

Julio Iglesias a ținut să le mulțumească clujenilor că l-au aplaudat cu atâta bucurie pe fiul său, Julio jr., aflat la început de carieră muzicală, însă farmecul său aparte moștenit de la tatăl său cu siguranță îl va poziționa în inimile fanelor.

De departe momentul serii a fost interpretarea piesei „Te voglio bene assai”, în memoria prietenului său Luciano Pavarotti, care înainte de a muri i-a trimis un bilet „See you in Heaven (Ne vedem în Rai)”.

Un alt moment spectaculos oferit de Iglesias senior a fost când a sărutat-o pasional pe una dintre dansatoarele sale. După dans tango special al celor doi tineri, Julio l-a întrebat pe dansator dacă își iubește soția, iar acesta a răspuns „Da, categoric”. Artistul l-a rugat să se întoarcă cu spatele, moment în care bătrânul i-a furat un sărut pasional dansatoarei.

Concertul s-a încheiat în jurul orei 22, cu cei doi Julio cântând împreună și cu publicul clujean în picioare aplaudând frenetic. Și chiar dacă seniorul nu a mai răspuns la bis-ul publicului, clujenii au plecat spre case mulțumiți că au avut ocazia să-l vadă pe Julio Iglesias din nou pe scenă.

VIDEO

VIDEO – Mihai Medan

Julio Iglesias jr.

Julio Iglesias va susține, pe 2 iulie, un concert la Sala Palatului din București. Evenimentul a fost organizat de Quantum Media din București, firmă care îl va aduce la Cluj, pe 13 octombrie, pe legendarul Joe Satriani.

One thought on “Julio Iglesias a oferit un concert magistral în Sala Polivalentă din Cluj, alături de fiul său

  1. Valorifica-ti timpul liber si castiga bani de acasa. Cautam operatori pc( cunostinte minime) seriosi si rabdatori. INSTRUIREA se face prin 12 cursuri gratuire prin email, iar la terminarea acestora puteti continua sau va puteti retrage. Poti castiga 300 euro pe luna pentru inceput si castigul poate creste, dar pe termen lung.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Trimite „Info” la adresa de email [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.