Kiliç Karakuş, noul transfer al campioanei U-Banca Transilvania

Campioana U-Banca Transilvania a reuşit să mai bifeze un nou transfer înaintea noului sezon competiţional 2017-2018. Este vorba de tânărul jucător de naţionalitate româno-turcă Kiliç Karakuş, care evoluează pe postul de fundaș, are 1.96 metri înălțime și este născut în 24 iunie 2000. 

Kiliç Karakuş este un produs al școlii clubului turc Darüşşafaka Doğuş, însă în ultimul sezon a fost recrutat de Galatasaray Istanbul. 

În luna martie a acestui an, profitând de accidentările a doi jucători importanți ai Galatasaray, Kiliç Karakuş a fost trecut pe foaia de joc în Euroligă, însă nu a prins niciun minut de joc.

Karakuș a jucat pentru echipa națională de baschet a României la categoria Under 16.

Kiliç Karakuş va fi în lotul echipei noastre de seniori, însă va evolua și în echipa de Liga I și în cea de Under 18. Sportivul este deja la Cluj-Napoca împreună cu restul lotului.

Karakuș este un jucător român născut în Turcia, care a jucat pentru România la Under 16. El vine de la Galatasaray, a fost în rosterul de Euroliga, este un jucător talentat care va aduce competiție în sânul echipei și va ridica atât nivelul tinerilor din echipa de seniori, cât și al echipelor noastre de Under 18 și Liga I”, a declarat antrenorul Mihai Silvăşan pentru site-ul oficial, u-bt.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.