Klaus Iohannis a dezvaluit o scrisoare de la cancelarul german Angela Merkel

Cancelarul german Angela Merkel il sustine pe Klaus Iohannis in cursa pentru presedintia Romaniei.

Prezidentialul ACL a dezvaluit, joi, intr-o emisiune online, o scrisoare de sustinere primita pe 28 octombrie de la liderul german.

„Da, am o scrisoare de la domnia sa. Nu sunt genul care să se laude cu sprijinul altor politicieni”, a declarat Klaus Iohannis, in emisiunea Adevarul Live, citat de stiripesurse.ro.

scrisoare merkel pentru iohannis

One thought on “Klaus Iohannis a dezvaluit o scrisoare de la cancelarul german Angela Merkel

  1. din pacate .nimeni nu vorbeste de faptul ca comunistii (cacofonia intentionata!) au condus direct sau indirect aceasta tara de 25 de ani.sa recapitulam deci.antre 1990-1996 au condus pe fata.intre 1996-2000 au condus la vedere cei din opozitie! dara iata o parte din aceasta opozitie;victor ciorbea,adrian severin,ilie serbanescu,calin popescu tariceanu,alexandru atanasiu,sorin pantis,bogdan niculescu duvaz…iar trecerile la matca pot continua.intre 2000-2004 nu mai e cazul de exemplificari(guvernul nastase).intre 2004-2008 avem printre altii pe tariceanu,george copos,codrut seres,radu stroe(deocamdata),apoi guvern boc 1,2008-20012;dan nica,ilie sarbu,ion bazac,marian sarbu,nicolae nemirschi,gabriel oprea,ecaterina andronescu,constantin nita,mihai stanisoara,liviu dragnea,si ultimul pe lista cu voia dvs PONTA.oare cati acoperiti,cati oportunisti vom constata ca au siluit acesta tara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.