Adrian Năstase a reclamat un jurnalist la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Fostul premier Adrian Nastase l-a reclamat joi la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pe jurnalistul Attila Biro, de la publicaţia Gândul. Motivul reclamatiei este ca fostul lider PSD este nemulţumit de două articole în care jurnalistul a relatat despre participarea lui Năstase la un eveniment al Ministerului Afacerilor Externe. Reclamantul susţine că articolele au încălcat principiul nedescriminării şi că i-a fost afectat dreptul la exprimare.

adrian nastase

Conform gandul.info, Adrian Năstase a scris următoarele în plângerea trimisă către CNCD:

„Pe site-ul gândul. info, a fost publicat în data de 16 octombrie 2014, un articol intitulat , sub semnătura lui Biro Attila. Ulterior, la 13 octombrie 2014, acelaşi jurnalist a publicat articolul .

Consider că aceste articole încalcă principiul nedescriminării, afectând dreptul meu la liberă exprimare şi pe cel referitor la activitatea profesională, în condiţiile în care sentinţele judecătoreşti care m-au vizat nu conţin nici un fel de limitare în această privinţă.

De aceea, vă rog să examinaţi conţinutul articolelor menţionate (pe care le anexez) şi să exprimaţi un punct de vedere.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.