KnockOut Party, muzica electro direct din ghetto in parcarea Cluj Arena

banner-150x150Cativa studenti clujeni aduc pe scena evenimentelor clujene o explozie de adrenalină ce va invada mintea și corpul participanților. Mii de Watts putere vor zgudui stadionul Cluj Arena în data de 18 Aprilie 2013 când la pupitru vor fi nume de talie internațională din zona muzici electro.

KnockOut Party este un nou concept de eveniment ce imbina o serie de stiluri muzicale gustate de un număr mare de tineri: ghetto funk, drum’n’bass, dubstep și dirty electro. Evenimentul va avea loc in parcarea subterana de la Cluj Arena, iar biletele se pot cumpăra de la sediul OmniPass (căsuța galbenă din Campusul Hașdeu) de Luni până Vineri în intervalul orar 11-16 și de la sediul OSUT (Campus Observator, str. Ceahlău nr. 72) în același interval orar. Informații și rezervări de bilete se pot face la numărul de telefon 0756.319.423.

Un impact care va duce publicul la un nou nivel îl vor avea cele trei scene cu pupitru propriu ce vor fi evidențiate în culori diferite.

„Vom instala o oglindă uriașă care la rândul ei este alcătuită din bucăți mai mici de oglinzi îmbinate în diferite unghiuri pentru a crea un joc de lumini unicat până în acest moment. O să încercăm să vorbim cu extratereștrii, la propriu!” a declarat Tudor Ogner, unul dintre organizatorii KnockOut Party.

Patru artiști internationali consacrați vor mixa la KnockOut Party, intre care îi regăsim pe: Funky Drop (cel care a câștigat competiția internațională „Bobmstrikes DJ Comp” în Noiembrie 2012), Meeloox (unul dintre cei mai prezenți artiști la suita de festivaluri House din țară și străinătate), Adrian Pelin (una dintre cele mai reprezentative imagini când vine vorba de petreceri studențești clujene și muzică House&Electro) și TripEngineer împreună cu MC Aurikă (câștigătorii din vara anului 2012 a concursului de DJ de la Delta Music Fest).

Mai multe informatii pe pagina de facebook KnockOut Party.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.