Laura Oprean a renunţat la conducerea DNA şi se întoarce la Curtea de Apel Cluj

Laura Oprean
© Mediafax Foto

Laura Oprean a renunţat la funcţia de procuror adjunct a Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi s-a întors la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Aceasta a luat decizia miercuri, 8 mai, solicitând Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii încetarea activităţii sale de la DNA.

Oprean a fost delegată în 2 aprilie 2009, la propunerea lui Daniel Morar, atunci şef al DNA, în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei, fiind promovată la București după ce a fost procuror şef al Serviciului Teritorial Cluj al DNA.

La începutul lunii octombrie 2012, când Daniel Morar a fost delegat în funcţia de prim-adjunct al procurorului general al României, Laura Oprean a preluat şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Oprean a activat la Parchetul Judecătoriei Alba-Iulia, Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca, Parchetul Tribunalului Cluj şi Parchetul Curţii de Apel Cluj. Din 15 august 2006, a fost procuror la DNA – Serviciul Teritorial Cluj, iar începând cu 8 mai 2008 a fost numită de către CSM în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Cluj, scrie rtv.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.