Liceeni clujeni sunt provocați să își lanseze propriile afaceri în cadrul iXperiment, primul accelerator de start-up-uri!

iXperiment este primul accelerator de start-up-uri creat pentru elevii de liceu din România, fiind o inițiativă care conectează sistemul educațional cu cel privat.

Acesta este un laborator în cadrul căruia adolescenții vin cu cele mai creative idei prin care rezolvă problemele societății, îmbunătățesc viețile oamenilor și creează contextul ideal pentru inovație. Pentru a da viață acestor idei, iXperiment-erii obțin acces la resursele umane, informaționale și materiale din cadrul sistemului privat, făcând parte dintr-o comunitate de antreprenori de top și experți de la nivel național/international.

Printre mentorii care s-au alăturat comunității iXperiment până în momentul de față se numără:

Dragoș Petrescu – Proprietar & CEO @ City Grill

Anda Gansca – Co-founder & CEO @ Knotch

George Deriso – MBA Professor @ Leeds Business School Colorado

Dan Pitic – Proprietar & Fondator @ Perpetuum

Radu Georgescu – Antreprenor in serie & Founding Partner @ GECAD

Camelia Sucu – Proprietar @ Class Living

Iulian Padurariu – Co-fondator & CEO @ Pony Car Sharing

Dana Bates – Co-fondator & Director Executiv @ Fundatia Noi Orizonturi

Adrian Pica– Product Manager @Grab Singapore

Luna aceasta lansăm o nouă ediție a acceleratorului de start-up-uri in Cluj-Napoca – iXperiment 2019. Lucrând alături de antreprenori de top de la nivel național și internațional, iXperiment-erii vor avea șansa să aplice toate cunoștințele noi dobândite în cadrul programului (antreprenoriat, inovație, tehnologie, marketing, finante etc.) pentru a-și lansa propriile afaceri, trecand prin urmatoarele etape:

– Ideate – Înțelegerea problemelor identificate, dezvoltarea unor ipoteze inițiale, brainstorming, teambuilding (22-23 februarie)
– Innovate – Market research, inovație, dezvoltarea și testarea unor prototipuri (22-23 martie)
– Initiate – Instrumente financiare, fundraising (19-20 aprilie)
– Iterate – Marketing, pitching (17-18 mai)
– Competiția iXperiment (iunie)

La sfârșitul programului va avea loc o competiție finală, în cadrul căreia toți participanții vor fi premiați. De asemenea, vom selecta The iXperiment 2019 Startup, iar câștigătorii vor obține investiții pentru a-și extinde afacerile și a genera impact pozitiv în comunitățile lor.

Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca și participarea in cadrul evenimentului este gratuită pentru participanții selectati în cadrul programului.

Deadline-ul aplicatiilor e 17 februarie 2019, iar formularul de aplicatie poate fi accesat la urmatorul link: http://bit.ly/ixperiment2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.