Liga 1 si Cupa Ligii se vad la Digisport din februarie. Arpad Paszkany s-a inteles cu RCS&RDS!

Omul de afaceri Arpad Paszkany s-a inteles cu RCS-RDS, iar fotbalul romanesc se va vedea din retur si pe Digisport. Contractul a fost semnat pana in 2019.

fotbal liga 1

Informatia a fost facuta public de Dumitru Dragomir pentru sport.ro, iar afacerea s-a realizat in urma cu doua zile contra sumei de 12 milioane de euro.

„Felicitări Ligii pentru această înţelegere. Ştiam de două zile că Paszkany s-a înţeles. Au plătit 12 milioane de euro ca să dea meciurile. Pentru cluburi înseamnă garanţia banului, este ca aerul”, a spus Dragomir.

Digi Sport va transmite în direct, Liga 1 și Cupa Ligii începând cu luna februarie, precum și următoarele sezoane ale celor două competiții, până în 2019. Compania RCS & RDS nu va percepe clienților săi niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu și satelit, pentru vizionarea competițiilor sportive.

„Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienților noștri Liga 1, fără costuri suplimentare, răsplătindu-le în acest fel loialitatea, dar și încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiții importante din fotbalul românesc, le oferim clienților noștri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, așa cum am avut-o și în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaților Digi conținut TV de cea mai bună calitate la cele mai avantajoase prețuri și, în același timp, ne păstrăm poziția de lider pe piața furnizorilor de servicii de televiziune din România”, a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS, citat de digisport.ro.

A fost achitata deja a doua tranşă din drepturile TV către LPF, iar banii urmează să intre în conturile clubului din Liga 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.