LITORAL: Programul „Zile gratuite de vacanță” continuă

litoralul romanescCei care doresc să-și petreacă vacanța în stațiunile de pe litoralul românesc beneficiază în continuare de programul „Zile gratuite de vacanță”.

Oferta se referă la sejururi de minim cinci nopți și este disponibilă sub forma „Plătești 5 nopți și stai 6” sau „Plătești 6 nopți și stai 7”.

În plus, litoralul românesc extinde oferta de pachete all inclusive și în stațiunea Eforie Nord. Astfel, în perioada iulie-august turiștii pot beneficia de pachete all inclusive in Complexul Hotelier Steaua de Mare (Hotelurile Delfinul, Meduza și Steaua de Mare).

Steaua de Mare este primul complex care lansează pachete de vacanță în sistem all inclusive in Eforie Nord, la tarife sub cele practicate pe litoralul românesc — de la 320 lei / familie / zi. Pachetele all inclusive la acest complex hotelier includ mese în sistem bufet și băuturi la liber, astfel:

— mic dejun: de la ora 7 la 9.30
— prânz : de la ora 12.30 la 15
— patiserie la piscină : de la ora 16 la 18
— cina: de la ora 19 la 21

De asemenea, între orele 9-19, turiștii pot servi băuturi la piscină — sucuri, apă, bere, vin, băuturi spirtoase.

Anunțăm de asemenea aterizarea primei curse charter operate de touroperatorul israelian Meshek Wings in parteneriat cu compania Blue Air , astăzi 7 iulie, la orele 22.00, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu — Constanța. Până la ora actuală, peste 1000 de turiști israelieni au achiziționat sejururi de 7 nopți pentru stațiunea Mamaia. Seria de chartere se va derula pe întreg parcursul sezonului estival, serviciile la sol pentru turistii israelieni fiind asigurate de touroperatorul Mareea, membru partener al Asociației Litoral — Delta Dunării.

Și în luna iulie continuă seria evenimentelor organizate special pentru turiștii sosiți pe litoral, dintre care amintim:

— Concert Julio Iglesias — Summerland Mamaia, 19 Iulie

— Aeromania Airshow — Aeroportul Tuzla, 19 Iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.