LuxuryImob.ro – Achizitiile de apartamente de lux in Bucuresti se achita CASH

Conform datelor existente in piata imobiliara, in peste 70% din cazuri, clientii care isi permit sa achizitioneze un apartament de lux in Bucuresti, aleg sa-l achizitioneze platind integral cu banii cash, prin transfer banca, fara ajutorul unui credit imobiliar.

Acest trend a fost sesizat si pe piata imobiliara din Cluj-Napoca, unde ponderea achizitiilor cash urca pana la peste 75%.

Mentalitatea de achizitie s-a schimbat deoarece s-au schimbat si motivele pentru care sunt achizitionate aceste apartamente de lux in Bucuresti sau Cluj.

In trecut, achizitiile de apartamente de lux erau realizate pentru a fi folosite exclusiv ca spatiu de locuit.

Insa, in prezent, odata achizitionate, aceste apartamente de lux sunt inchiriate si in unele situatii, atunci cand pretul acestora creste sunt vandute pentru profit.

Asa s-a ajuns ca in Bucuresti sau Cluj, un apartament de lux sa aiba preturi comparabile cu cele intalnite la proprietati imobiliare din Londra sau Paris.

Si daca tot abordam acest subiect, hai sa vedem unde putem gasi unele dintre cele mai ravnite apartamente de lux in Bucuresti, Cluj si alte orase din Romania.

LuxuryImob.ro – platforma de imobiliare de lux pentru case si apartamente de lux

Daca te-ai hotarat sa investesti intr-o proprietate imobiliara de lux in orice oras din Romania, portalul LuxuryImob.ro este site-ul pe care gasesti o gama variata de anunturi dedicate acestui tip de proprietati imobiliare.

Pe site-ul LuxuryImob.ro ai acces la foarte multe proprietati imobiliare de lux cu preturi care incep de la 115.000 EURO si pana la penthouse-uri sau vile de vanzare care depasesc suma de 2.000.000 euro.

Accesand portalul de anunturi pentru proprietati imobiliare de lux – LuxuryImob.ro, vei gasi cu siguranta o proprietate imobiliara de lux, intr-un timp foarte scurt si cu efort minim.

Concret, poti accesa sectiunea dedicata de vanzare case Bucuresti si vei gasi proprietati case de lux cu preturi incepand de la 225.000 EURO pana la 5.500.000 EURO.

De ce sa alegi o proprietate imobiliara de lux de pe LuxuryImob.ro?

Site-ul luxuryimob.ro este un portal dedicat prezentarii si promovarii proprietatilor imobiliare de lux disponibile pe piata din Romania. Acest lucru iti va reduce timpul de cautare si te va ajuta sa-ti cresti sansele de a gasi proprietatea pe care o doresti.

In calitatea sa de portal dedicat pentru anunturi imobiliare de lux, LUXURYIMOB.ro nu inchiriaza si nici nu vinde imobilele disponibile pe site, ci doar te ajuta sa intri in legatura mult mai usor cu proprietarul sau agentul imobiliar responsabil de orice proprietate iti place din portofoliul de anunturi al portalului.

Indiferent ca doresti sa achizitionezi sau sa inchiriezi case de lux, apartamente sau penthouse-uri, pe site-ul LuxuryImob.ro gasesti sigur un anunt care sa-ti atraga atentia.

LuxuryImob.ro – imobiliare de lux: apartamente, case, vile, penthouse, birouri si hoteluri de vanzare

Vrei sa investesti intr-o proprietate imobiliara de lux,sa achizitionezi un hotel sau un penthouse?

Acceseaza site-ul LuxuryImob.ro si vei avea acces la anunturi de vanzare pentru apartamente, case, vile, penthouse si hoteluri in marile orase din Romania.

Pe luxuryimob.ro vei gasi penthouse-uri si vile de vanzare in nordul Bucurestiului care trec de 2.000.000 euro.

De asemenea, poti accesa sectiunea de vanzare case Cluj, unde vei gasi case si vile de lux disponibile la vanzare in Cluj cu preturi intre 115.000 EURO si pana la 3 – 4 milioane de EURO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.