Restaurant Aimèe sala de botez in Cluj – alegerea ideală pentru petrecerea de botez a copilului

După cel mai important eveniment din viața unui cuplu, nunta, urmează un alt moment de maximă importanță, botezul primului copil. Alegerea sălii de botez se face cu mare atenție, în funcție de numărul de invitați, dar și în funcție de contextul evenimentului. Puteți alege o sală de botez elegantă sau o sală modestă și simplă, potrivită pentru un eveniment relaxat. Nu este obligatoriu să aveți o sală decorată în exces, contează să vă simțiți bine și să fie după dorințele și necesitățile fiecăruia. Multe persoane aleg pentru botezul copilului o sală micuță și cochetă, invitați doar persoane apropiate și familia, puțini sunt cei care fac un eveniment fastuos și grandios,  depinde foarte mult de personalitatea fiecăruia și de gusturile personale.

restaurant aimee floresti

Florile alese pentru botez trebuie să fie într-un format cât mai simplu și delicat, pentru a nu supraîncărca masa și care să reprezinte cel mai bine botezul celui mic. Multe familii optează la botez pentru poza bebelușului pe masă.

Când alegeți mărturiile de botez, acestea trebuie să fie o amintire specială pentru invitați, ca un mic suvenir pe care să îl ia acasă și să le aducă aminte peste ani de acest eveniment. Mărturiile pot fi un pachet de bomboane, prăjiturele cu forme speciale sau chiar sticluțe personalizate.

Dacă sunteți din Cluj-Napoca și nu știți unde să organizați petrecerea dedicată primul copil, recomandăm restaurantul Aimèe cu sala de botez in Cluj. Dispune de două săli, una de 90 de locuri cu terasă la etaj, respectiv o sală la parter de 250 de locuri, unde puteți beneficia și de terasă în aer liber cu gazon natural.

Restaurant Aimèe este situat pe strada Avram Iancu nr. 148, comuna Florești, județul Cluj, iar meniurile pe care le oferim sunt extrem de vaste și realizate cu ingrediente naturale și produse tradionale românești, aduse direct de la producători autorizați.

Acest articol are caracter advertorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.