Mane Voicu, câştigătorul competiţiei de open-mic la FISC 2013

Casa de Cultură a Studenţilor a găzduit, joi seara, finala competiţiei de open-mic din cadrul Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy (FISC), în care au urcat pe scenă concurenţii ce au obţinut cele mai multe voturi pe site-ul oficial www.fiscul.eu.

Au fost 12 comedianţi în competiţia FISC 2013, tinere speranţe ale stand up-ului românesc, dar au rămas patru la final. Primul care a urcat pe scenă Casei de Cultură a Studenţilor a fost un clujean, Paul Stitea, urmat de Mane Voicu din Otopeni, Gabriel Gherghe din Iaşi şi Adi Bobo. Fiecare a venit pregătit cu un arsenal întreg format din cele mai bune glume şi folosindu-se şi de diverse improvizaţii, totul pentru a impresiona atât publicul, cât şi juriul format din Nicu Bendea, Constantin Trofin, Gabriel Aldea, dar şi un juriu special format din bloggerii Radu Băzăvan (Groparu), Andrei Crivăţ, dar şi cunoscuţii bloggeri de la tvdece.ro, Răzvan Dragoş şi Alina Crâncău. 

După prestaţiilor celor patru concurenţi, publicul a fost realmente cucerit de doi comedianţi veterani, Iancu Şerbănescu de la Trupa Comedica şi Sorin Pîrcălab. Aceştia le-au servit o porţie delicioasă de umor adevărat şi savuros, stârnind ropote de aplauze în sală.

Câştigătorul marelui premiu în valoare de 2.000 de lei oferit de Bossini România a fost Mane Voicu, iar concurentul care a primit premiul special din partea bloggerilor a fost Adi Bobo.

mane voicu
Mane Voicu, locul 1 în competiţia de open-mic la FISC 2013

FISC-ul continuă vineri seara, 8 noiembrie, de la ora 20:00, în acelaşi loc, cu un spectacol care îi va avea în rolurile principale pe îndrăgiţii Andrei Ciobanu, Sergiu Floroaia şi Nicu Bendea. Se anunţă un show incendiar în care toate biletele s-au epuizat încă de joi.

Mai multe fotografii AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.