Marius Popescu, multumit de evolutia elevilor sai in perioada de pregatire

Antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, a vorbit despre evoluțiile fotbaliștilor săi din ultimele săptămâni, perioadă în care aceștia au bifat cinci victorii la rând în partidele de verificare.

FOTO: Cristian Cosma (facebook.com/FCUCluj)

„Șepcile roșii” au început seria de amicale din aceasta iarna împotriva unui alt adversar din Liga a IV-a, CSM Hunedoara, de care au trecut cu 2-0, după care au legat victorii pe linie împotriva unor formații din cel de-al treilea eșalon: Unirea Jucu (2-1), Industria Galda de Jos (3-2), FC Zalău (3-1) și Cetate Deva (5-1).

„Este o perioadă grea, cu antrenamente intense și câte două meciuri amicale pe săptămână, dar suntem pe drumul cel bun. Venim după cinci rezultate pozitive, un aspect important, de luat în seamă, pentru că fiecare succes, chiar și la acest nivel, fie el și-n pregătiri, ajută jucătorii să crească din toate punctele de vedere, mai ales când majoritatea dintre ei sunt tineri. Am întâlnit echipe destul de puternice, multe din Liga a III-a. Sunt mulțumit de aportul băieților, chiar dacă mai au unele lucruri de pus la punct până la reluarea campionatului. Sper să o țină tot așa, din victorie în victorie, să-i văd crescând în joc de la un meci la altul”, a declarat antrenorul lui „U” Cluj pentru site-ul oficial.

„Studentii” au programat miercuri, 22 februarie, de la ora 12:00, al saselea amical din aceasta iarna, impotriva formatiei CS Ocna Mures.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.