Primul magazin Bugatti monobrand din România se deschide în VIVO! Cluj-Napoca (P)

Grupul AstorMueller are plăcerea să anunţe deschiderea primului magazin monobrand Bugatti din România, în data de 23 februarie, la ora 12:00, în centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca.

Bugatti a creat întotdeauna lucruri unice, preţioase şi durabile. Inovaţia şi dinamismul care conduc business-ul nostru aduc în noul magazin linii de încălţăminte, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, care combină stilul clasic, tradiţional, cu un spirit nou şi modern.

Încălţămintea Bugatti înseamnă, dincolo de aspect şi modele în tendinţe, funcţionalitate , confort, calitate deosebită a materialelor folosite, precum şi funcţii high-tech inovative.

Colecţia Bugatti Woman

Indiferent dacă au tocul înalt sau talpă joasă, fie ei eleganţi sau funcţionali, modelele Bugatti pot fi perfect adaptate diferitelor ţinute de peste zi: de la un costum cu pantalon la o fustă maxi, de la o pereche de blugi în tendinţe la o rochie de club.

Colecţia Bugatti Man

Linia de produse „Man City” cuprinde o mare varietate de modele, de la clasic urban la fashion contemporan, în timp ce gama „Men Denim” este casual, tinerească şi extravagantă.

Indiferent dacă îi alegeţi pentru întâlnirile de dimineaţă, pentru o noapte în club sau pentru un sfârşit de săptămână relaxant, pantofii Bugatti vor lăsa întotdeauna o impresie puternică.

Astfel, din 23 februarie, vă aşteptăm cu drag în magazinul Bugatti, din apropierea intrării 1, lângă restaurantul Marty Westside.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.