MedLife continuă deschiderile de noi unități la nivel național și inaugurează prima hyperclinică din portofoliu în Cluj-Napoca

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, continuă seria de noi unități inaugurate în acest an și deschide la Cluj-Napoca prima hyperclinică din portofoliul companiei. Hyperclinica MedLife Cluj-Napoca este cea mai mare clinică privată din oraș și pune la dispoziția clujenilor servicii integrate de ambulator, imagistică și laborator, într-un singur loc.

Receptie et. 1

Noua unitate este rezultatul unei investiții de 800.000 de euro și oferă pacienților consultații și investigații pentru 24 de specialități medicale, printre care: cardiologie, chirurgie generală și estetică, dermatologie și estetică medicală, ecografie, gastroenterologie, imagistică medicală, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, urologie. Echipa medicală este formată din peste 60 de medici și personal de suport.

„Am intrat pe piața din Cluj-Napoca în 2008, odată cu deschiderea unui laborator de analize și a unui centru de medicina muncii. În cei șapte ani de activitate am adunat, doar la Cluj, peste jumătate de milion de clienți care ne-au pășit pragul și care au realizat aproximativ 2 milioane de analize, respectiv o medie de 5.200 de analize pe zi. În plus, prin intermediul centrului de medicina muncii am deservit anual peste 8.000 de abonați pentru cele 400 de companii partenere. Credem că am acumulat suficientă expertiză pentru a trece la următorul pas, deschiderea unei clinici de mari dimensiuni – hyperclinica MedLife Cluj. Odată cu deschiderea acestei noi unități, devenim primul operator medical care pune la dispoziția clujenilor soluții medicale integrate, ambulator, imagistică și laborator, sub un singur acoperiș, astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să facă drumuri în plus pentru investigații. În perspectivă, dorim să extindem serviciile de la Cluj cu investigații și tratamente în regim de spitalizare de zi”, a spus Mihai Marcu, Președinte al Consiliului de Administrație MedLife.

Hyperclinica MedLife Cluj se întinde pe o suprafață de 1.800 de metri pătrați, dispusă pe patru niveluri, ce include 22 de cabinete medicale destinate investigațiilor clinice și paraclinice, acestea din urmă putând fi accesate în clinică și pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Unitatea include un departament specializat de pediatrie, unde cei mai mici pacienți beneficiază de servicii de cardiologie, chirurgie ortopedică, ecografie, neuropsihiatrie și chirurgie. Divizia de imagistică include ecografe performante, ce oferă o acuratețe deosebită a diagnosticului, turn de endoscopie și un computer tomograf (CT) de ultimă generație, care poate fi utilizat atât pentru copii, cât și pentru adulți. În plus, clinica dispune și de o sală modernă de mici intervenții chirurgicale.

Hyperclinica MedLife Cluj-Napoca este situată pe strada Calea Moților nr. 32 și funcționează de luni până vineri între orele 07:00 și 21:00 și sâmbăta, între orele 08:00 și 15:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 0264/960.

MedLife a intrat pe piața din Cluj în anul 2008, odată cu deschiderea laboratorului din Cluj-Napoca, prima unitate din rețeaua de laboratoare MedLife deschise la nivel local. Serviciilor de laborator i se alătură, de acum, și o clinică de mari dimensiuni, ce oferă pacienților acces la toate specialitățile medicale, în aceași loc. Clujul este unul dintre cele mai importante centre de business în activitatea MedLife, în prezent, compania deservind aici un număr de peste 500 de pacienți zilnic.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deține 15 astfel de unități în București, Arad, Timișoara, Galați, Iași, Constanța, Craiova, Brașov și Cluj. În 2016, MedLife intenționează să extindă lanțul de hyperclinici cu alte 4 unități noi.

Zona asteptare pediatrie

Rezerva

Receptie

Computer tomograf

Cabinet pediatrie2

Cabinet ginecologie

Despre MedLife:

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală. Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternități, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

 În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în 15 Hyperclinici din București, Timișoara, Brașov, Arad, Craiova, Galați, Iași și Cluj, 18 laboratoare proprii de analize, 10 unități spitalicești în București, Brașov, Arad, Craiova și Iași, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie și unul de Obstetrică-Ginecologie, 3 maternități în București și în țară, 30 de centre medicale generaliste în București și în țară, 13 centre de excelență cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și în colaborare cu 140 de clinici medicale partenere din toată țara.

 MedLife a obținut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București în calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodată și prima maternitate privată din capitală care deține acest statut. Alte două maternități din rețeaua MedLife sunt în curs de acreditare pentru acest program.

 Conform studiului internațional realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al șaselea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria “Clinică Privată”, iar în ultimii cinci ani, studiile de piață derulate la nivel național plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câștigat în ultimii trei ani premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.