Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: „Dragi români, nu vă pierdeţi încrederea în România!” VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis românilor, în ultima zi a anului, să nu îşi piardă încrederea în România, fie că trăiesc în ţară sau sunt plecaţi peste hotare, afirmând că mai sunt multe de făcut şi că progresele trebuie continuate, nu încetinite.

„Dragi români, fie că trăiţi în ţară sau sunteţi plecaţi peste hotare nu vă pierdeţi încrederea în România. Mai avem încă multe de făcut, dar am speranţa că împreună vom reuşi. La mulţi ani tuturor şi un An Nou fericit!”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis, pe Facebook.

Klaus Iohannis a afirmat că în urmă cu 10 ani România devenea stat membru al UE, obiectiv care nu ar fi fost posibil fără efortul fiecărui cetăţean.

„În urmără cu 10 ani ţara noastră devenea oficial stat membru al UE, un obiectiv care nu ar fi fost posibil fără efortul depus de fiecare dintre noi. Acum un deceniu părinţii au început să construiască pentru copii lor o lume mai bună. Opţiunea europeană a României a avut o puternică susţinere publică pentru că oamenii au aderat în primul rând la un set de valori şi principii: o democraţie consolidată, domnia legii, o viaţă demnă, în pace şi bunăstare„, a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis a susţinut că progresele făcute nu trebuie încetinite, ci continuate.

„De aceea, urmaşii celor care au construit România Europeană au datoria să păstreze şi să întărească pentru generaţiile care vin moştenirea pe care au primit-o. Progresele făcute până acum nu trebuie încetinite, ci continuate cu determinare şi responsabilitate”, a afirmat preşedintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.