Mihaela Ani-Senocico, primită foarte bine la Cetate Deva

Handbalista în vârstă de 33 ani, Mihaela Ani Senocico, a bifat primele jocuri în tricoul Cetății Deva și a declarat în presa locală că se simte foarte bine la Deva și a fost primită cu multă căldură de noile sale colege, alături de care speră să realizeze performanțe deosebite pentru handbalul devean.

senocico cetate deva

„Sunt doar de o săptămână la Deva dar mă simt foarte bine. Fetele m-au primit extraordinar şi sper ca de la zi la zi să ne înţelegem tot mai bine, mai ales în teren, ca să facem lucruri bune împreună. Suntem încă la început, mai avem mult de lucrat, atât pe faza de atac cât şi pe cea de apărare dar cu timpul sper ca relaţiile să fie cât mai bune între noi, să ne înţelegem cât mai bine şi să ducem echipa spre cât mai multe victorii”, a spus cea poreclită „Seno” pentru servuspress.ro.

Senocico este a treia marcatoare în acest sezon al Ligii Naționale, având 92 de goluri marcate. „Într-o echipă toată lumea trebuie să-şi aducă aportul pentru obţinerea victoriei, nu doar una sau două jucătoare. Toate trebuie să ne ajutăm între noi, pentru a obţine ceea ce ne dorim”, a explicat Mihaela Senocico.

Cetate Deva a câștigat amicalul cu divizionara A Măgura Cisnădie, scor 35-26 (13-12), iar Senocico a înscris 7 din golurile echipei sale, fiind a doua marcatoare a echipei după Simion (11 goluri).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.