Cine sunt „vedetele” Clujului pe Facebook?

Cele mai influente persoane din Cluj-Napoca sunt urmărite, online, pe rețeaua de socializare Facebook, de zeci de mii de oameni. Cine sunt „vedetele” din orașul nostru, le cunoașteți în acest articol.

cristian gog

1. Cristian Gog – mentalistul clujean care a câștigat sezonul 2 al show-ului „România au talent” este cea mai apreciată persoană pe Facebook din Cluj-Napoca, având o pagină oficială cu 191.658 de fani.

2. Adrian Hădean – Bloggerul culinar devenit jurat în celebrul show culinar Masterchef România se află pe poziția a doua în clasamentul celor mai influente persoane din Cluj-Napoca, cu 178.392 aprecieri.

3. Teodora Rogobete – are unul dintre cele mai urmărite și vizitate bloguri culinare din România, rețetele sale fiind citite de mii de oameni zilnic. În județul Cluj ocupă poziția a treia după numărul de fani pe care îi are pe Facebook, 107.581.

4. Alina Ceușan – blogger în domeniul fashion și PR la Club Midi, tânăra gestionează o pagină de facebook de 105.327 de fani.

5. Lorand Soares Szasz – antreprenor, speaker motivațional, business coach, clujeanul are o pagină de Facebook cu 78.240 de fani.

5. DJ Jonnessey – este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Cluj-Napoca, mixează în clubul After Eight și are 62.570 de fani.

6. Aldo Blaga – originar din Satu Mare, muzicianul care a participat la Vocea României a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Cluj-Napoca, având la ora actuală 22.822 de fani pe pagina sa oficială.

7. Florin Roșoga – Autor al cărții „24 ore – schimbă pentru totdeauna felul în care lucrezi și reinventează-ți viitorul”, tânărul este un cunoscut blogger, antreprenor, dar și un consultant de dezvoltare personală, având 22.685 de fani pe pagina sa oficială.

8. Romana Fărcaș – prezentatoarea emisiunii „Celebrity” de pe Look TV, dar și o clientă fidelă a evenimentelor mondene din Cluj-Napoca, are, la ora redactării acestui articol, un număr de 21.384 de fani.

9. Sandu Ciorbă – manelistul are 19.769 de fani, însă trebuie să precizăm că pagina de Facebook nu este una oficială, ea fiind creată de un fan.

10. Emil Boc – primarul muncipiului Cluj-Napoca este urmărit pe pagina sa oficială de 15.896 de clujeni.

11. Liviu Alexa – jurnalist, om de afaceri, directorul general al publicației Ziar de Cluj, fondator al lanțului de săli de sport „Gimmy”, acesta este apreciat, la ora actuală, de 13.125 de fani pe Facebook.

12. Dragoș Alexa – fratele jurnalistului Liviu Alexa, autor al volumelor „Cărții cu Secrete” (2008) și al „Cărții cu Secrete Noi” (2013), blogger, speaker și consultant de marketing si branding, ocupă locul 12 în clasamentul celor mai apreciate persoane din Cluj-Napoca, având 12.269 de fani pe pagina sa oficială.

13. Alin Tișe – senatorul clujean este un politian extrem de apreciat de clujeni, acesta având 11.175 de fani pe pagina sa oficială de Facebook.

14. Norby X – pe numele său real, Norbert Deac, este un rapper clujean devenit apreciat pe scena muzicală clujeană și chiar națională. Are în prezent 9.668 de fani.

15. Sigina Pop – Este o bloggeriță de beauty, scrie pe sigina.ro și urmează o carieră de nutriționist și dietician, devenind extrem de apreciată în Cluj-Napoca în rândul femeilor, având 6.617 de fani/e.

16. Remus Lăpușan – președintele PSD Cluj este apreciat pe Facebook de 5.663 de clujeni.

17. Aurelia Cristea – președinte organizației municipale PSD Cluj-Napoca și deputat pe Colegiul 3 este apreciată pe rețeaua de socializare Facebook de 5.607 de persoane.

18. Adrian Gurzău – deputat PMP pe Colegiul 4 Cluj-Napoca și membru în Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţie şi Petiţii și este apreciat pe Facebook de 5.509 fani.

19. Daniel Buda – Europarlamentar și co-președinte al PNL Cluj, politicianul are 4.214 de fani.

20. Aminda – Solista trupei Hazard și o cântăreață foarte apreciată în oraș, are o pagină de Facebook cu 3.628 de fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.