Virgil Ianţu părăseşte Kanal D. Vezi motivul care l-a făcut să ia această decizie

Prezentatorul emisiunii „Vrei sa fii milionar”, Virgul Ianţu, a decis să nu-şi mai prelungească contractul cu Kanal D. Acesta este nemulţumit că emisiunea sa a fost redusă în difuzări, iar structura ei modificată, potrivit agentiadepresamondena.com.

virgil iantu

Virgil Iantu a prezentat emisiunea „Vrei să fii milionar” la Kanal D timp de doi ani. Vedeta de televiziune nu şi-a prelungit contractul, fiind nemulţumit ca producţia pe care o prezenta a suportat modificări şi a ajuns să fie difuzată doar o dată pe săptămână.

Prezentatorul a publicat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook unde a explicat motivele pentru care a decis să părăsească Kanal D.

„Am astepta inceputul de an pentru a le raspunde celor care m-au intrebat in repetate randuri despre ce se intampla si ce se va intampla cu „Vrei sa fii milionar?”.

Dupa cum ati observat, in anul care a trecut, organizatorii au facut multe modificari cu care nici voi, dar nici eu nu am fost de acord, incepand de la numarul de episoade si pana la continutul si durata acestora. Numarul de episoade a scazut de la trei pe saptamana, la doar unul, ora difuzarii a fost schimbata, ca mai apoi si durata unui episod sa fie injumatatita.

A fost o politica pe care nu am inteles-o si care a privat si publicul, castigat de Kanal D datorita acestei emisiuni, de motivul pentru care se indreptase spre acest post. Mai pot adauga si faptul ca pe pagina de Facebook „Vrei sa fii milionar?” au aparut de-a lungul timpului si continua sa apara postari deloc potrivite cu scopul pe care il avea aceasta pagina, iar oamenii ma asociaza direct pe mine cu postarile sau premiile respective, nu pe cei care le fac de fapt.

„Vrei sa fii milionar?” a avut un aport enorm la castigarea de catre Kanal D a locului 3 in audienta, dupa cum au declarat reprezentantii postului la momentul respectiv. Dar odata ce lucrurile au ajuns acolo, respectul si interesul postului pentru publicul castigat s-au schimbat.

In urma acestor probleme si a nerespectarii termenilor contractuali, am decis sa nu prelungesc colaborarea propusa la inceputul ultimului sezon de catre postul Kanal D”, ne-a informat Virgil Iantu printr-o postare pe pagina lui oficiala de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.