Mihai Găinuşă părăseşte „Cronica Carcotaşilor” după 14 ani

Celebrul realizator TV Mihai Găinuşă a anunţat, miercuri seară, pe contul său de Facebook, că a decis să părăsească emisiunea Cronica Cârcotaşilor, pe care o realiza alături de colegul său Codruţ Kegheş, cel care l-a înlocuit pe iniţiatorul acestei emisiuni, Şerban Huidu.

mihai gainusa si dezbracatu croncia carcotasilor

„Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotaşilor după aproape 14 ani de realizare şi prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieţii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni”, a scris Găinuşă pe contul său personal de Facebook.

De asemenea, realizatorul TV promite în mesajul postat că a acceptat „o nouă provocare” din partea postului Prima TV. „Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruţ Kegheş, cu Octavian Păscuţ-Mistreţu şi cu alţi oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune şi să nu vă dezamăgim”, a mai spus fostul prezentator al emisiunii Cronica Cârcotaşilor.

În acelaşi mesaj, Mihai Găinuşă mulţumeşte tuturor celor care au făcut posibilă emisiunea la care a lucrat timp de aproape 14 ani. „Le mulţumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producţie TV. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au chemat să fac performanţă aici. Mulţumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Şi vă asigur că am rămas în relaţii excelente cu oamenii de aici”, a mai scris Mihai Găinuşă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.