Victor Ponta s-a întors în țară. Premierul a mers la Guvern cu barbă şi în cârje

Victor Ponta a revenit, miercuri dimineaţă, în țară, anunță REALITATEA TV. Premierul s-a oprit direct la sediul Guvernului, unde a fost îmbrăţişat de Gabriel Oprea şi de Rovana Plumb.

ponta-carja

Victor Ponta s-a întors în ţară, miercuri dimineaţa, la aproape o lună după intervenţia chirurgicală de la genunchi, la care a fost supus în Turcia. Premierul a mers direct la sediul Guvernului, sprijinit în cârje și cu barbă. Acesta a fost întâmpinat de Rovana Plumb și de Gabriel Oprea, care l-au îmbrățișat.

În ultima săptămână, au existat speculații cu privire la ziua în care se poate întoarce premierul în țară. Ilie Sârbu, socrul său, a anunțat, luni, că Ponta se va întoarce în această săptămână și că va reveni pe funcțiile deținute.

„Se simte bine și eu cred că săptămâna aceasta ajunge acasă. Nu decide nici el (n.r. dacă revine zilele următoare), nici noi, până nu ne spune profesorul care l-a operat ziua în care poate pleca. Dar se simte bine, asta e important. (…) Va reveni în fruntea tuturor funcțiilor pe care le are”, a spus Sârbu, după ședința Biroului Permanent Național al PSD. El a susținut că nu este necesară prezența premierului în țară în contextul crizei din Grecia.

„Ce să facă premierul acum? Există stabilitate. BNR și-a spus punctul de vedere, avem premier, avem tot ce ne trebuie. Să ne bucurăm pentru că noi nu suntem, Doamne ferește, în situația Greciei. Suntem pe primul loc la creșterea economică, asta este marea noastră bucurie. Poate să fie afectată întreaga UE”, a arătat social-democratul. Întrebat dacă premierul a avut liniște și odihnă în Turcia, Sârbu a răspuns: „A avut, a avut. Fiecare dintre noi ne alegem spitalele la care mergem. (…) Și Băsescu, la vremea respectivă, a fost în Austria și alții se mai duc, dar nu știm, credeți că noi îi știm pe toți cei care pleacă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.