Rareş Bogdan: „E o aberaţie, nu candidez la Primăria Generală a Capitalei”

Jurnalistul Rareş Bogdan a ţinut să dezmintă zvonurile ce vorbeau despre o posibilă candidatură a lui la Primăria Generală a Capitalei, în 2016.

Rareș-Bogdan

„Chestiunea cu o asa zisa posibila candidatura a mea la Primaria Generala este o facatura ordinara. O minciuna construita de la cap la coada. NU se pune problema de asa ceva, nu s-a pus problema niciodata si NU ma intereseaza sa plec din presa nici acum si nici peste 1 an, doi, trei sau mai multi.

Mi-am dorit sa fac presa si ar fi culmea ca acum cand am ajuns sa am propriu meu talk-show Tv in super-PrimeTime, o emisiune de autor in care nu exista intruziuni patronale sau de alta natura, la una dintre cele mai importante televiziuni din Romania sa abandonez asta pentru cai verzi pe pereti asezonati cu politica si administratie. Ar trebui sa anulez tot ceea ce am construit in viata aceasta pana acum. EXCLUS!

NICI MACAR NU AU EXISTAT DISCUTII PE UN ASTFEL DE SUBIECT.

Insa e simplu de gasit explicatia facaturii, vocea mea a devenit tot mai critica, mai acida si mai ales mai ascultata, „Jocuri de Putere” a crescut in audienta si influenta si este in plina crestere si asta deranjeaza.

Trebuie cumva gasita o formula de incercare de slabire, de compromitere a mesajelor mele si atunci au gasit mizera aceasta ca as urmari un scop. Da urmaresc un SCOP numai ca nu este acesta. Scopul meu este de a deveni una dintre cele mai notorii, credibile si respectate voci din corpul jurnalistic din Romania si nimic altceva.

PS: Va intrebati de ce la RomaniaTv apare informatia? Simplu. RealitateaTv este singura televiziune care ofera detalii complete despre cazurile-dosarele Ghita si tot RealitateaTv si in special „Jocuri de Putere” nu isi muta deloc atentia de pe premierul din Serai, Victor Viorel Sultan! Cel care se pregateste sa se intoarca in cele din urma iar eu si noi suntem pe pozitii sa il primim cum se cuvine

….si sa nu uit, buletinul meu este si va ramane in continuare de Cluj! Cluj si atat. Pe aici sunt trecator”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.