Tiganii din Iris fura ciresele din Livada Steluța. „Nimeni nu face nimic”!

Ciresele din Livada Steluța sunt furate in fiecare an de rromii din cartierul clujean Iris si vandute in pietele din centrul orasului, dar nimeni nu ia nici o masura. Locuitorii si-au pierdut demult increderea in autoritati. Un clujean le-a fotografiat galețile pline cu „prada” si a transmis fotografiile presei locale.

„În ultima luna, de cand s-au copt ciresele in livada, rromii de pe Bulevardul Muncii 47 sunt la furat in fiecare zi. Scutul Negru se pare ca nu e un impediment. In fiecare dimineata cum rasare soarele sunt cu galetiile in livada, iar apoi in piata Mihai Viteazul la vanzare. Rromii vand cirese prin piete, in fata blocurilor din zona Sinterom si pe tramvaie printre oameni. Desi s-au facut numeroase sesizari, politia nu face nimic. De cele mai multe ori politistii vin si fac glume cu rromii si se comporta cu ei ca niste vechi prieteni. Chiar am asistat la un moment cand un politist zicea unui rrom: ‘Va vizitam iar’, cu un zambet larg pe fata. Oamenii din zona Bulevardul Muncii numai au incredere de mult in „organele legii”.

V-am atasat cateva poze din aceasta dimineata de pe autobusul 50, când isi duceau ”prada” la vanzare in piata Mihai Viteazu, vreo 10 galesti pline ochi cu cirese.

La revedere,
Un cititor care numai are incredere in politie/primarie”, se arata in mesajul trimis de clujeanul care nu mai are incredere in politie.

cirese furate din livada steluta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.