Mihai Seplecan, eliminat de tot din Consiliul Judetean Cluj! Si-a pierdut mandatul de consilier judetean dupa o decizie a prefectului Gheorghe Vuscan

Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, a emis un ordin privind încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţean în Consiliul Judeţean Cluj al lui Mihai Seplecan, precum şi declararea ca vacant al locului de consilier judeţean ocupat de acesta.

mihai seplecan

Aceasta decizie vine ca urmare a analizei solicitării PNL Cluj depusă la Instituţia Prefectului Cluj. „Solicitarea a fost însoţită de Decizia nr.1 din 6.11.2015 a Colegiul Director Judeţean al PNL Cluj privind excluderea din rândul membrilor PNL a domnului Mihai Seplecan şi Hotărârea nr.3 din 14.03.2016 a Curţii de Arbitraj a PNL privind rămânerea definitivă şi executorie a excluderii din rândul membrilor PNL a domnului Mihai Seplecan”, au arătat reprezentanţii Prefecturii Cluj.

Calitatea de consilier local sau de consilier judeţean încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în cazul pierderii calităţii de membru al partidului politic sau al organizaţiei minorităţilor naţionale pe a carei lista a fost ales, conform precizărilor reprezentanţilor Prefecturii.

Decizia a fost comunicată domnului Mihai Seplecan, Consiliului Judeţean Cluj, Ministerului Afacerilor Interne precum şi Autorităţii Electorale Permanente-Filiala Nord-Vest.

Mihai Seplecan a ocupat pentru o scurta perioada de timp functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, fiind exclus din PNL Cluj în urma unei serii de scandaluri care l-au avut ca protagonist. Seplecan a fost inclusiv acuzat că și-ar fi falsificat diploma de licență, eliberată în 2006 de Universitatea Spiru Haret la propunerea Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică, acuzatie pe care acesta inca nu a clarificat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.