Miliardarul rus Roman Abramovich a fost reţinut în SUA. FBI neagă acest lucru

Presa din Rusia a anunţat că miliardarul rus Roman Abramovici, patronul echipei de fotbal Chelsea Londra, ar fi fost reţinut în SUA, dar un oficial FBI a infirmat această informaţie.

roman abramovich

Publicaţia Russia Today a anunţat luni că omul de afaceri rus Roman Abramovich a fost reţinut în Statele Unite pentru o presupusă legătură cu moartea miliardarului rus Boris Beresovski. Purtătorul de cuvânt al miliardarului şi oficialii FBI neagă, însă, informaţia.

Un purtător de cuvânt al miliardarului de origine rusă a respins informaţiile privind reţinerea acestuia. „Aceste informaţii sunt absolut false”, a declarat John Mann, citat de Itar-Tass.

La rândul său, un purtător de cuvânt al FBI a declarat pentru ziarul The Guardian că informaţiile privind reţinerea omului de afaceri rus „nu sunt adevărate”.

Roman Abramovici, 44 de ani, deţine clubul de fotbal Chelsea, are o avere de 9,5 miliarde de lire sterline şi este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume.

Omul de afaceri rus are 16 case, 72 milioane de lire sterline în 22 de conturi, 7 maşini, şase companii şi un club de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.