Răzvan Muzuran, ucigaşul din noaptea de Revelion, îşi va afla sentinţa săptămâna viitoare

Procesul lui Răzvan Muzuran, tânărul care, în noaptea de Revelion, a accidentat mortal trei persoane s-a judecat astăzi într-un singur termen la Judecătoria Cluj-Napoca, după ce inculpatul și-a recunoscut faptele.

razvan muzuranCosmin Pop, prietenul cu care se afla Muzuran în maşină în momentul producerii accidentului, va fi judecat într-un alt dosar. Deşi acesta şi-a recunoscut vinovăția, procurorul a respins judecarea după procedura simplificată, astfel încât procesul pasagerului se va judeca după procedura normală, fără diminuarea limitelor de pedeapsă. Cosmin Pop a fost acuzat că nu a fost sincer în declarațiile date în fața instanței.

Cosmin Pop riscă o pedeapsă de la doi la șapte ani pentru infracțiunea de favorziare a infractorului, susţine avocata acestuia Carmen Gocea.

Familia victimelor cere daune în valoare de peste un milion de euro, care vor fi suportate de firma la care mașina era asigurată, însă cuantumul care va fi în final îl vor stabili magistrații. Avocata societăţii de asigurări a cerut reducerea cuantumului daunelor. Aceasta consideră pretenţiile exagerate.

Răzvan Muzuran îşi va afla pedeapsa săptămâna viitoare, pe 2 aprilie, instanţa rămânând în pronunţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.