Ministerul Educației a cerut IȘJ Cluj suspendarea învățătoarei Monica Chiorean de la Liceul de Muzică după ce a terorizat un elev de 7 ani

Cazul „învățătoarei agresive” de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduță” care a terorizat un elev de 7 ani a ajuns în atenția ministrului Educației, Sorin Câmpeanu, care a cerut public Inspectoratului Școlar Județean Cluj suspendarea dascălului din funcție.

liceul de muzica sigismund toduta

„Am cerut Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) suspendarea învăţătoarei, iar din această dimineaţă nu a mai intrat la clasă. Ca ministru, profesor şi părinte, nu am considerat normal ca învăţătoarea să continue în acest fel”, a spus ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, la solicitarea Mediafax.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj a declanşat o anchetă la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca, după ce o învăţătoare a fost înregistrată în timp ce striga la un elev din clasa I şi l-a făcut nebun, tâmpit şi „jumătate de creier”. Incidentele s-au petrecut de-a lungul mai multor săptămâni în timpul lunii martie, învăţătoarea fiind înregistrată cu un reportofon pus de tatăl unei eleve în ghiozdanul acesteia. În înregistrare, se aude cum aceasta îl face nebun, tâmpit şi „jumătate de creier” pe un elev.

„Mă, tu eşti nebun la cap, unde dracu ai văzut, de ce scrii zero, mă, băiatule? Mă, tu eşti normal la cap? Tu eşti întreg la cap, unde dracu ai văzut tu cu zero? (…) Tu nu îţi poţi reveni la nivelul colegilor tăi? Du-te naibii în pregătitoare, du-te în grădiniţă. Pleacă în pregătitoare. Incapabil să se concentreze. Mă, băiatule, tu eşti întreg? Unde îţi stă capul, vino dracului la catedră, să te păzesc ca pe un copil mic. Soarele cui l-a făcut de copil. Jumătate de creier. Vino aici cu scaunul să stai la masă, să fii supravegheat ca bebeluşii. Bebeluş”, a spus învăţătoarea.

Ascultați mai jos înregistrarea cum învățătoarea Monica Chiorean de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj, oferită de Știri de Cluj.

One thought on “Ministerul Educației a cerut IȘJ Cluj suspendarea învățătoarei Monica Chiorean de la Liceul de Muzică după ce a terorizat un elev de 7 ani

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.