Miracolul din Săptămâna Mare pentru paramedicul clujean Florin Benea

După doar două luni de la debutul campaniei de strângere de fonduri pentru intervenția chirurgicală pentru Florin Benea, paramedic pompier în cadrul SMURD Cluj, s-a strâns suma necesară de 151.409 de euro pentru transplantul pe care acesta îl va efectua la o clinică de specialitate din Milano, la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai.

florin benea smurd

În prezent, acesta este internat la Secţia de Hematologie a Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde urmează o cură de chimioterapie, după care este planificat pentru începerea tratamentului specific și a procedurilor de pregătire pentru transplant, la Milano.

Costurile intervenției de transplant au fost evaluate între 105.000 – 135.000 de euro, având donatorul din familie, la care sunt adăugate costurile pentru perioada de recuperare și analizele post – intervenție, ce pot avea o durată de aproximativ 6 luni.

Atât familia lui Florin, cât și colegii din cadrul ISU Cluj şi UPU-SMURD Cluj, doresc să aducă mulțumiri tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă această intervenție, dând dovadă de empatie şi solidaritate cu paramedicul clujean.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.