Moise Guran se mută la Digi 24

Emisiunea „Biziday”, realizată de Moise Guran, se mută din această toamnă la Digi 24, după ce realizatorul a întrerupt colaborarea cu TVR în iulie.

Foto © TVR
Foto © TVR

„Din această toamnă, echipa Biziday se alătură proiectului Digi 24. Moise Guran și colegii săi vor realiza emisiunea Biziday și campania Clubul celor care muncesc în România la Digi 24”, infomează un comunicat al postului de televiziune.

„Emisiunea Biziday este una de conțnut, ne-am străduit întotdeauna să analizăm și să comentăm, să explicăm pe înțelesul tuturor cele mai relevante evenimente din societatea noastră. Fără parti-pris-uri și fără judecăți. Aceasta este definiția Digi 24, compatibilitatea este evidenta si deci alegerea mea nu a fost una dificila”
, spune Moise Guran.

„Ne bucurăm că ni se alătură un jurnalist de talia lui Moise Guran, pe care îl cunosc de 16 ani. Ne-am întâlnit în mai multe redacții, am lucrat împreună și am continuat să colaborăm chiar și atunci când n-am mai lucrat împreună. Ne reîntâlnim pentru a dezvolta proiectul Digi 24”, spune Cosmin Prelipceanu, redactor-sef Digi 24.

Pe 22 iulie, jurnalistul Moise Guran, realizatorul emisiunii Biziday, ii cerea demisia presedintelui TVR, Stelian Tanase, intr-o postare publicata pe blogul sau, in care in acuza pe acesta ca nu stie „nimic despre managementul unei societati cu peste 2000 de angajati” si ca este un „politruc, ca Tsipras”.

Moise Guran a anuntat atunci ca a „suspendat unilateral negocierile privind semnarea unui nou contract intre Biziday si TVR” pana la clarificarea situatiei financiare a TVR. „Intre timp, firesc, eu si echipa Biziday ne vom cauta de lucru”, preciza Moise Guran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.