Monica Tatoiu, socata de Cluj: „O casa de amanet si outleturi turcesti in centrul orasului. Vitrinele arata sinistru”

Fostul director al Oriflame Romania, Monica Tatoiu, aflata la Cluj-Napoca, a criticat in termeni duri orasul de pe malul Somesului, sustinand ca vitrinele din centru arata sinistru, este plin de outleturi turcesti si case de amanet.

„Castane coapte. La Timisoara in studentie imi umpleam buzunarele cu ele si mergem sa vad filme subversive la Casa Studentilor. Despre Clujnu stiu ce sa spun fara sa deranjez. O casa de amanet si ”outleturi” turcesti in centrul orasului. Vitrinele arata sinistru. Restaurantele bune sunt pline de straini. O ceainarie si o florarie ”posh”. Mai incolo un second hand numit ”Second Tex”. Ganguri murdare, nereconditionate. Tinerii nu vad detaliile astea.

Pe mine m-au intristat contrastele care s-au accentuat. Intre lux ostentativ si saracie. Daca am deranjat va rog sa ma scuzati. A fost un soc”, a scris Monica Tatoiu pe Facebook.

De asemenea, Tatoiu a facut o vizita si la Salina Turda si a laudat obiectivul.

„Salina Turda. Un minunat exemplu de ce se poate face in Romania de o administrație locala condusa cu responsabilitate si competente. Singurul inconvemient, numele mitocanilor pe toate scandurile si chiar in sarea de pe pereti. Acesti iresponsabili au drept de vot”, a mai scris vedeta.

Monica Tatoiu este renumita pentru aparitiile sale televizate si este o pensionară de lux, având o pensie lunară de 10.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.