Moral bun pentru „U” Jolidon înaintea primei manşe din sferturile Cupe EHF

„U” Jolidon a câştigat categoric partida disputată marţi pe teren propriu din cadrul etapei a XX-a contra penultimei clasate în Liga Naţională, CSM Ploieşti, scor 34-28 (17-14).

u jolidon
FOTO: Silviu Cristea (©)

Cele mai bune marcatoare pentru „U” au fost Simona Vintilă şi Mihaela Ani-Senocico, ambele cu câte 7 reuşite, urmate de Florina Chintoan (6), Raluca Mihai şi Laura Popa, cu câte 4 goluri, Ştefania Florea (3), Andreea Tetean (2), Roxana Cîrjan (1).

„Studentele” vor întâlni sâmbătă, 1 martie, de la ora 16:30, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, în cadrul primei manşe a dublei din sferturile de finală ale Cupei EHF formaţia maghiară Fehervar.

Brigada de arbitri care va oficia partida este din Lituania şi este formată din Kijauskaite Viktorija și Zaliene Ausra. Observator din partea EHF va fi grecul Meimaridis Ioannis.

Returul este programat în data de 8 martie 2014, la Szekesfehervar, ora 16:00, şi va fi condus de arbitrii macedoneni Marija Ilieva şi Silvana Karbeska. Reprezentant al forului de la Viena va fi austriacul Christian Kaschutz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.