Moș Merca, în lumina reflectoarelor

Marius Merca, directorul MM Show, firmă abonată la contracte cu Primăria Cluj-Napoca, este un mare pasionat de colinde tradiționale românești. Și a ales să își exprime pasiunea pe scenă, în fața clujenilor, tocmai când la Cluj a venit să cânte celebrul Fuego.

Deși poate fi văzut de regulă „la butoane” la evenimentele pe care firma sa le organizează pentru municipalitate, acesta s-a aflat în lumina reflectoarelor pe data 20 decembrie, când a cântat în deschiderea concertului îndrăgitului Fuego din Piața Unirii. Acesta a urcat pe scenă îmbrăcat într-un costum de Moș Crăciun și în aproximativ o oră și-a arătat talentul muzical interpretând o serie de colinde și cântece tradiționale alături de Corul Vedetelor din Cluj-Napoca. „Sonorizatorul de serviciu” al Primăriei, care e și angajat la Radio Cluj, și-a scos propriul CD de colinde.

Dacă își va continua cariera muzicală, Merca ar putea chiar să intre în forță pe „felia” monștrilor sacri ai folclorului românesc, Sava Negrean Brudașcu, Aurel Tămaș, Dumitru Fărcaș sau Mariana Morcan sau Dinu Iancu Sălăjanu, eternii folcloriști ce participă la majoritatea evenimentelor Primăriei.

Primăria Cluj-Napoca e foarte darnică cu MM Show și îi acordă în fiecare an „cadouri” de zeci de mii de euro, firmă care a ajuns să dețină monopolul pe evenimentele organizate pe bani publici.

DSCN4153

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.