Motivul halucinant al exploziei de marți seară din Grigorescu, de pe str. Fântânele! Un bărbat a încercat să se răzbune pe fosta soție!

Explozia care a avut loc marți seara, în jurul orei 22:17, la parterul unui bloc de pe strada Fântânele din Grigorescu pornit din dorința de răzbunare a unui bărbat pe fosta soție.

Cu ajutorul a două butelii, suspectul a intrat în casa femeii și a provocat o deflagraţie care i-a îngrozit pe vecini.

Din fericire, nimeni nu se afla în locuinţă la momentul producerii exploziei și nici apartamentele vecinilor nu au fost afectate.

Sătulă de violenţă bărbatului, femeia povesteşte că a fost nevoită să se mute în chirie. Apoi, şi-a cerut drepturile în instanţă, iar locuinţa conjugală i-a revenit ei, astfel bărbatul s-a văzut nevoit să plece.

„Am venit cu executorul şi cu doi jandarmi şi am făcut evacuarea. S-o rugat ca să-l mai las câteva zile. O fost pregătit, o spart geamul la balcon şi o pus două butelii în camere o crezut că mă duc să mă culc şi să iau foc şi o dat foc la apartament”, a declarat Marioara Mut pentru Stirile PRO TV.

Vecinii povestesc că zgomotul a fost atât de puternic, încât toţi locatarii s-au îngrozit.

Mai mult, aceştia susţin că bărbatul era extrem de violent şi îşi bătea des fosta soţie.

„Perete în perete stau cu ei, câte nopţi nu am dormit din cauza lor, ca o bătea şi zbiera femeie-sa şi o fugit de nu ştiu câte ori la mine acasă”, a spus un vecin.

Martorii povestesc că l-au văzut pe bărbat când a sărit pe geamul din spate.

Femeia intenţiona să se mute în apartament la sfârşitul săptămânii, însă deflagraţia a distrus tot interiorul. Celelalte apartamente nu au fost, însă, afectate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.