Naționala de baschet feminin a României, răsfățate de Chef Adrian Hădean, la Grand Hotel Napoca

Jucătoarele din naționala Romaniei au avut parte de o surpriză inedită înainte de super-meciul de sâmbătă cu reprezentativa Turcia din preliminarii EuroBasket 2017. „Tricolorele” au fost vizitate în cantonamentul de la Grand Hotel Napoca de chef Adrian Hădean, unul din cei mai cunoscuți bucătari din țară.

nationala romaniei baschet feminin alaturi de adi hadean

Baschetbalistele din lotul României au fost astfel răsfățate cu delicatese la o cină de lux pregătită special pentru ele de celebrul blogger clujean. La desert, fetele au primit niște bezele în nuanțe tricolore.

Fetele au fost încurajate înainte de duelul cu Turcia si de primarul Emil Boc, care a cinat alături de echipă naționala într-o atmosferă destinsă.  Frumoasa Claudia Pop spune că majoritatea jucătoarelor din națională respectă o dietă și au un stil de viață foarte sănătos.

România întâlnește Turcia, semifinalista ultimului Campionat Mondial, sâmbătă seara, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Meciul contează pentru etapa a 3-a a grupei H a preliminarilor pentru EUROBASKET 2017.

Organizatorii anunță un nou record de asistență în istoria baschetului feminin din România. S-au ocupat deja peste 6000 de locuri din capacitatea de 7.200 a Sălii Polivalente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.