NESIMŢIRE: Nuntaşii se simt privilegiaţi. Se parchează într-o veselie pe aleile din apropierea foişorului din Parcul Central!

Aleile Parcului Central, luate ca loc de parcare in timpul cununiilor civile!

Cele 4 milioane de euro cât a costat amenajarea la standarde europene au dat o nouă faţă Parcului Central din Cluj. Clădirea Cazinoului arată de poveste, aleile sunt mult mai primitoare, dar cu toate astea criticile nu au încetat să apară, s-a turnat prea mult asfalt şi s-au tăiat prea mulţi copaci fiind în topul nemulţumirilor clujenilor cu privire la Parcul Mare. Dar a mai apărut o nemulţumire, una care e valabilă pentru zilele de weekend când se oficiază cununiile civile.

Sâmbătă şi duminică, în timp ce foişorul din Parcul Central, dar şi Clădirea Cazinoului abundă de ţinute exclusiviste, rochii elegante şi miros de parfumuri fine, aleile parcului sunt folosite pe post de loc de parcare pentru autoturismele nuntaşilor. Asta deşi, evident, accesul cu maşini în parc fiind interzis.

Totul petrecându-se, bineînţeles, sub atenta supraveghere a poliţiei locale, care nu face decât să privească îngăduitoare şi parcă neputincioasă cum zeci de maşini parchează în parc, în timp ce în foişor are loc cel mai important moment al nuntaşilor care se simt privilegiaţi faţă de restul cetăţenilor şi au impresia că dacă e nunta lor îşi pot permite să-şi parcheze maşinile pe aleile proaspăt amenajate ale parcului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.